Acasă Actualitate Radu Mazăre, eliberat din arest şi cercetat sub control judiciar

Radu Mazăre, eliberat din arest şi cercetat sub control judiciar

(Foto: bucurestifm.ro)
(Foto: bucurestifm.ro)

Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei, a părăsit Arestul Capitalei, după ce Instanţa Supremă a hotărât să fie cercetat în continuare sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat că a luat mită 9 milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii, scrie Mediafax.ro. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a admis astăzi contestaţia lui Mazăre la măsura arestului preventiv, şi a decis, definitiv, ca fostul edil să fie cercetat sub control judiciar. El a părăsit în această seară, Arestul Central al Poliţiei Capitalei, unde se afla de la începutul lunii aprilie.

Radu Mazăre a fost arestat în 2 aprilie, în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii. Tot atunci a fost emis un mandat de arestare şi pentru Strutinsky, însă acesta era deja arestat preventiv într-un alt dosar.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version