12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: 140 sancţiuni contravenţionale, pentru şoferii şi pietonii indisciplinaţi

Mehedinţi: 140 sancţiuni contravenţionale, pentru şoferii şi pietonii indisciplinaţi

Poliţiştii rutieri au aplicat, în ultimele 24 de ore, 140 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 27.457 de lei, participanţilor la trafic care nu au respectat Codul Rutier

Poliţiştii rutieri au continuat acţiunile pe şoselele mehedintene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 140 sancţiuni contravenţionale în valoare de 27.457 lei și au fost constatate 7 infracțiuni la regimul rutier.

Astfel, 23 sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 34 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 5 pietoni pentru traversări neregulamentare, iar 9 șoferi pentru defecţiuni tehnice ale autovehiculelor. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 6 permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS