Acasă Actualitate Ovidiu Tender - 12 ani de închisoare, Marian Iancu - 13 ani...

Ovidiu Tender – 12 ani de închisoare, Marian Iancu – 13 ani şi 8 luni

-

Ovidiu Tender a fost condamnat astăzi de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti la 12 ani de închisoare, în timp ce Marian Iancu a primit 13 ani şi opt luni de detenţie. Decizia instanţei este definitivă.

Cei doi, alături de ceilalţi inculpaţi, trebuie să achite prejudiciul de aproape 44 de milioane de euro produs la începutul anilor 2000 companiei RAFO-CAROM, potrivit deciziei judecătorilor.

La ultimul termen al procesului, desfăşurat joia trecută, procurorul de şedinţa a cerut aplicarea unei pedepse mai mari pentru Ovidiu Tender şi impunerea unei măsuri speciale de confiscare a averii acestuia pentru recuperarea prejudiciului din dosar.

În aceeaşi cauza, au fost condamnaţi Toader Gaureanu şi Marin Badea la câte 6 ani şi 8 luni închisoare, Cicilia Dumitrescu, la 5 ani şi 8 luni închisoare, Bogdan Sălăjan, la 5 ani închisoare, Kadri Mazhar Basaran, la 6 ani închisoare. Decizia a fost atacată cu apel.

ȘTIRI VIDEO GdS

Încep probele la cald în Craiova

Termo Craiova a anunțat că, din 17 octombrie, încep probele la cald în vederea furnizării agentului termic secundar pentru încălzire. Probele la...

Adolescentă, reţinută după ce a agresat o tânără

O adolescentă, de 19 ani, din Târgu Cărbuneşti, Gorj, bănuită de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice a fost reținută luni.

Un pedofil britanic, ucis în închisoare. A violat zeci de copii

Un pedofil britanic, care avea de executat 22 de condamnări concomitente pentru abuzul a 22 de copii în Malaezia, a fost înjunghiat mortal într-o închisoare din Anglia