Acasă Actualitate Patru persoane au murit după ce un elicopter care transporta ajutoare umanitare...

Patru persoane au murit după ce un elicopter care transporta ajutoare umanitare în Nepal s-a prăbuşit

Cutremurele produse în Nepal în aprilie şi mai s-au soldat cu peste 8.600 de decese (Foto: romaniatv.net)
Cutremurele produse în Nepal în aprilie şi mai s-au soldat cu peste 8.600 de decese (Foto: romaniatv.net)

Patru persoane şi-au pierdut viaţa după ce un elicopter care transporta ajutoare umanitare pentru zonele afectate de seismele din Nepal s-a prăbușit astăzi într-o regiune de junglă din nordul capitalei Kathmandu, informează b1.ro. Potrivit poliţiei şi armatei locale, aparatul de zbor, care aparținea companiei Mountain Helicopter, s-a prăbușit în districtul Sindhupalchowk după ce a lovit o linie electrică. ”Forțele noastre au ajuns la locul accidentului și au găsit patru cadavre”, a precizat un reprezentant al armatei.

Accidentul de astăzi este al doilea de acest fel. Un alt elicopter de salvare s-a prăbușit pe 12 mai, în cursul unei misiuni de ajutor în nordul țării, accidentul aviatic soldându-se cu decesul a șase pușcași marini și doi militari nepalezi.

Peste 8.600 persoane şi-au pierdut viaţa și peste o jumătate de milion de locuințe au fost distruse în seismele produse în Nepal în datele de 25 aprilie și 12 mai.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version