Acasă Actualitate Dolj: A furat dintr-o casă de schimb valutar

Dolj: A furat dintr-o casă de schimb valutar

Polițiștii din Filiași au fost sesizaţi ieri de către Rîcia Ionelia, de 46 de ani, din Filiaşi, cu privire la faptul că, persoane necunoscute, i-au sustras o borsetă  cu o sumă de bani, în timp ce se afla în incinta unei case de schimb valutar din localitate.
Polițiștii din Filiași au identificat persoana care a comis furtul stabilind că se numește Stavarache Iuliana, de 42 de ani, din comuna Ţînţăreni, județul Gorj, care, profitând de neatenţia persoanei vătămate, i-a sustras borseta în care se afla suma de 240 de euro şi 40 de lei, de pe tejgheaua din faţa ghişeului, unde aceasta a efectuat un schimb valutar. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version