3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate Preşedintele Iohannis, despre cazul Dragnea: "Retragerea din Guvern mi se pare un răspuns adecvat la condamnare"

Preşedintele Iohannis, despre cazul Dragnea: „Retragerea din Guvern mi se pare un răspuns adecvat la condamnare”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat nu a discutat cu premierul despre o propunere pentru funcţiile pe care Dragnea le-a vacantat în Guvern şi a apreciat retragerea din Executiv reprezintă „un răspuns adecvat la condamnare”.

„Nu am discutat încă, probabil azi, cel târziu luni, vom avea o discuţie pe această tema. Însă, retragerea din Guvern mi se pare un răspuns adecvat la condamnare”, a răspuns Iohannis la întrebarea dacă a avut până în acest moment vreo discuţie cu premierul Victor Ponta pentru o propunere de înlocuire a lui Liviu Dragnea în Guvern, potrivit Agerpres.

Preşedintele Iohannis a efectuat o vizită oficială în Italia. Şeful statului a vizitat Expoziţia Universală Milano 2015, iar vineri a fost primit, la Vatican, de Papa Francisc.

Sâmbătă, Iohannis urmă aibă o întrevedere cu conducerea Comunităţii Şanţ‘Egidio şi viziteze Bazilica Santa Maria în Trastevere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS