10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGeoană, la Craiova: "Nu există niciun fel de acuză la adresa mea"

Geoană, la Craiova: „Nu există niciun fel de acuză la adresa mea”

Senatorul Mircea Geoană, președintele PSRO, a declarat, azi, la Craiova, că s-a prezentat ieri la DNA în calitate de martor, afirmând că „nu există niciun fel de acuză” la adresa sa.

„Atunci când voi fi solicitat ca martor, cum a fost cazul și într-o altă discuție cu privire la perioada 2009 sau perioada în care am fost președintele PSD, voi răspunde pozitiv indicațiilor pe care le primesc. Ieri s-a întâmplat exact același lucru. Nu există nicio umbră de îndoială, de incriminare la adresa mea, nu există niciun fel de acuză, niciun fel de îndoială cu privire la probitatea, onestitatea și integritatea mea. Este principalul meu atribut în politică”, a afirmat Geoană, într-o conferință de presă, potrivit realitatea.net.

Președintele PSRO a mai spus că, dacă va fi solicitat să depună mărturie în elucidarea unor cauze, o va face cu deschidere pentru că toți cetățenii sunt egali în fața legii. Totodată, Geoană a mai afirmat că ‘fiecare răspunde pentru faptele sale’.

„Dacă alții au făcut și au greșit, oricât de mult aș fi lucrat cu unii sau cu alții, pentru că sunt mulți cei cu care am lucrat în politică, fiecare răspunde pentru faptele sale. Deci, dorm liniștit cu capul pe pernă și voi continua să fac politică atâta vreme cât energia îmi permite și am sprijinul oamenilor”, a mai precizat Geoană.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS