Acasă Actualitate Mandat european de arestare pe numele lui Marko Attila

Mandat european de arestare pe numele lui Marko Attila

Foto: ziuanews.ro

Judecătorii au emis un mandat european de arestare pe numele fostului deputat Marko Attila, care nu se află în acest moment în România și în cazul căruia s-a dispus arestarea preventivă, informează Mediafax, citând surse din Poliţia Română.

Conform surselor citate, mandatul european de arestare a fost înregistrat miercuri de Poliţia Română. Fostul deputat Marko Attila a fost dat în urmărire internaţională prin Interpol, după ce a fost arestat preventiv în lipsă la solicitarea DNA. Conform anchetatorilor, fostul deputat este urmărit din 29 aprilie, dată la care mandatul de arestare a ajuns la Poliţia Covasna. Fostul deputat UDMR, fostul şef al ANI, Horia Georgescu şi parlamentarul Theodor Nicolescu au fost trimişi în judecată, în 9 aprilie, în dosarul în care sunt acuzaţi de DNA că au aprobat despăgubiri pentru imobile supraevaluate la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version