17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn român a făcut scandal în avion, pe ruta Bucureşti – Amsterdam

Un român a făcut scandal în avion, pe ruta Bucureşti – Amsterdam

Un pasager român al unei curse Tarom pe ruta Bucureşti – Amsterdam a fost imobilizat în scaunul său după ce a început să facă scandal la bordul avionului. Potrivit Mediafax, incidentul s-a petrecut pe cursa RO 363, OTP-AMS, de miercuri (ora de decolare 15.20) şi a fost raportat de membrii echipajului după aterizarea pe aeroportul de plecare. Într-un comunicat al companiei Tarom se precizează că unul din pasageri a început să strige, neinteligibil, către membrii echipajului şi ceilalţi pasageri, fiind avertizat, conform procedurii, atât verbal, cât şi în scris, de echipajul de cabină şi a comandantului aeronavei cu privire la posibilitatea de a solicita aterizarea de urgenţă pe un aeroport de pe rută.

După această avertizare, pasagerul a dovedit o oarecare înţelegere a situaţiei însă după aterizare a devenit din nou violent fapt care a generat intervenţia spontană a câtorva pasageri pentru a-l calma. Aceştia l-au imobilizat în scaun, cu centura de siguranţă. Comandantul aeronavei a solicitat asistenţa autorităţilor aeroportului Schipol, iar pasagerul a fost preluat de către acestea.

Zborul 363 a aterizat la timp pe aeroportul din Amsterdam iar zborul de întorcere AMS-OTP a avut o întârziere de 30 de minute.

Compania Tarom va raporta incidentul către autorităţi in conformitate cu reglementările în vigoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS