16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateExecutorul judecătoresc Dorina Gonţ, reţinută după percheziţiile de luni

Executorul judecătoresc Dorina Gonţ, reţinută după percheziţiile de luni

Executorul judecătoresc Dorina Gonţ a fost reţinută, fiind cercetată într-un dosar de evaziune fiscală, în urma perchezițiilor desfășurate luni la mai multe aderse din București, Ilfov și Ialomița, potrivit B1 Tv. Alte trei persoane au fost, de asemenea, reținute în acest dosar, în care prejudiciul este estimat la trei milioane de euro.
15 percheziţii domiciliare au avut loc luni  în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Ialomiţa, la persoane suspectate de evaziune fiscală, fiind percheziţionate şi două locuinţe folosite de soţii Dorina şi Lucian Gonţ.

Potrivit unor surse din Poliţie, anchetatorii au demarat procedurile pentru instituirea sechestrului asigurator pe cinci imobile şi pe conturile executorului judecătoresc Dorina Gonţ.
Conform Poliţiei Române, în acest dosar este vizată activitatea infracţională a lucrătorilor unui birou de executor judecătoresc şi a reprezentanţilor a zece societăţi comerciale, suspectaţi de evaziune fiscală, prin sustragerea de la plata taxelor şi a impozitelor către bugetul de stat, prin înregistrarea unor operaţiuni comerciale fictive.
Dorina Gonţ şi ceilalţi trei reţinuţi vor fi prezentaţi, marţi, la Curtea de Apel Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS