Acasă Actualitate Redactorul şef al unui cotidian din Ucraina a fost asasinat, fiind al...

Redactorul şef al unui cotidian din Ucraina a fost asasinat, fiind al treilea jurnalist ucis în această săptămână

Doliu în lumea medicală. Primul medic din Dolj a fost răpus de coronavirus. Anunțul a apărut pe pagina de Facebook al unui alt medic.
Doliu în lumea medicală. Primul medic din Dolj a fost răpus de coronavirus. Anunțul a apărut pe pagina de Facebook al unui alt medic.

Olga Moroz, redactorul-şef al cotidianului ucrainean Netecinski Vestnik, a fost găsită astăzi moartă la domiciliul său din regiunea ucraineană Hmelniţki, informează Mediafax.ro. Potrivit autorităţilor ucrainene, citate de agenţia Sputnik, pe corpul victimei ar fi existat urme de violenţă. Potrivit presei locale, corpul jurnalistei a fost găsit în apartamentul ei din oraşul Neticin, existând suspiciuni că a fost asasinată din cauza activităţilor profesionale, în condiţiile în care în ultimele zile Olga Moroz pregătise un articol despre exploatările forestiere ilegale.

Olga Moroz este al treilea jurnalist asasinat în Ucraina în ultimele câteva zile. Ziaristul Oles Buzina, în vârstă de 45 de ani, a fost împuşcat mortal dintr-o maşină, ieri dimineaţă, în timp ce un alt jurnalist, Serghei Suhobok, a fost asasinat la Kiev pe 13 aprilie.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version