Acasă Actualitate A fost găsit trupul celui de-al doilea marinar român dat dispărut după...

A fost găsit trupul celui de-al doilea marinar român dat dispărut după naufragiul unui pescador în Marea Adriatică

(Foto: radioiasi.ro)
(Foto: radioiasi.ro)

Trupul celui de-al doilea român dispărut pe 2 aprilie, după scufundarea unui pescador în largul coastelor Italiei, a fost găsit astăzi de echipele de salvare, informează Mediafax.ro citând presa din Peninsulă. Trupul neînsufleţit al românului în vârstă de 39 de ani a fost găsit în Marea Adriatică, în apropierea epavei pescadorului Sparviero. Vineri, scafandrii italieni găsiseră în aceeaşi zonă trupul unui alt român, un bărbat de 35 de ani.

Pescadorul Sparviero – cu lungimea de 16 metri şi gabaritul de 16 tone – s-a scufundat pe 2 aprilie în Marea Adriatică, la circa patru kilometri în largul portului Civitanova Marche, în partea de centru-est a Italiei. Cei doi marinari români erau daţi dispăruţi în urma accidentului. Alţi doi marinari – un român şi un italian – au fost găsiţi morţi la scurt timp după naufragiu, în timp ce alţi doi italieni – căpitanul vasului şi un marinar au fost salvaţi.

Procurorii din Fermo au dispus inculparea pentru omor multiplu din culpă a căpitanului pescadorului scufundat, Leonardo Coccia, în vârstă de 23 de ani, şi a tatălui său, Ferdinando Coccia, armatorul navei.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version