Acasă Actualitate Copilotul zborului Barcelona-Dusseldorf a prăbuşit avionul, în mod deliberat

Copilotul zborului Barcelona-Dusseldorf a prăbuşit avionul, în mod deliberat

Investigatorii francezi au stabilit că zborul Germanwings Barcelona-Dusseldorf a fost prăbuşit în mod deliberat, în Alpii francezi, de copilotul aeronavei, potrivit spiegel.de. Respectivul copilot controla aeronava şi a iniţiat în mod deliberat coborârea.

Procurorii francezi au explicat, într-o conferinţă de presă, în baza informaţiilor obţinute în urma analizării cutiei negre recuperate de la locul accidentului avionului Germanwings, că avionul Airbus A320 cu 150 de persoane la bord a fost doborat în mod deliberat de co-pilot.

„Suntem in posesia transcriptului inregistrarilor ultimelor 30 de minute ale zborului”, a anuntat intr-o conferinta de presa Brice Robin, procurorul francez care se ocupa de cazul tragediei aviatice produsa in Alpii Francezi.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version