6.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Darius Vâlcov, fost ministru al Finanţelor, a fost reținut de DNA pentru...

Darius Vâlcov, fost ministru al Finanţelor, a fost reținut de DNA pentru 24 de ore

-

Foto: Libertatea
Foto: Libertatea

Fostul ministru al Finanţelor Public Darius Vâlcov a fost reținut în această după-amiază de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru 24 de ore, transmite Mediafax.ro. Vâlcov a fost reţinut în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, după ce ar fi intervenit, când era primar al Slatinei, în atribuirea unor contracte către un om de afaceri.

Reamintim că cererea DNA privind încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive în cazul lui Darius Vâlcov a fost aprobată astăzi de Senat, în urma votului secret, cu bile, fiind înregistrate 97 de voturi “pentru”.

Oana OLARU
Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.