Acasă Actualitate Horia Tabacu, jurnalist la Evenimentul Zilei, a încetat din viață

Horia Tabacu, jurnalist la Evenimentul Zilei, a încetat din viață

Jurnalistul Horia Tabacu a murit la vârsta de 60 de ani (Foto: gandul.info)
Jurnalistul Horia Tabacu a murit la vârsta de 60 de ani (Foto: gandul.info)

Jurnalistul Horia Tabacu, consultant editorial al cotidianului Evenimentul Zilei, a murit astăzi, la vârsta de 60 de ani, din cauza unor probleme cardiace, informează Mediafax.ro. „Avea 60 de ani, dar arăta ca un flăcău. Doar părul i se albise faţă de ziua din urmă cu câteva decenii când s-a angajat la Informaţia Bucureştiului. A fost un ziarist pur sânge, un ziarist de «modă veche», cu tot ce are mai bun această expresie. Sâmbătă, inima lui mare a cedat. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească!”, se precizează în anunţul postat pe site-ul ziarului Evenimentul Zilei.

Născut la data de 25 octombrie 1954, Horia Tabacu a urmat cursurile Universităţii Bucureşti, Facultatea de Limba şi Literatura română. Din iulie 2011 şi până în prezent, Horia Tabacu a fost consultant editorial al cotidianului Evenimentul zilei. De-a lungul carierei sale, Horia Tabacu a lucrat la publicaţiile Informaţia Bucureştiului, Libertatea, Evenimentul Zilei, Ultimul cuvânt şi Ziua. El a fost şi director al revistei Hustler şi a contribuit la lansarea ziarelor Averea şi Cancan.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version