Acasă Actualitate Preşedintele ANRE îşi rezervă dreptul de a contesta în instanţă hotărârea ANI...

Preşedintele ANRE îşi rezervă dreptul de a contesta în instanţă hotărârea ANI privind incompatibilitatea sa

(Foto: romanialibera.ro)
(Foto: romanialibera.ro)

Niculare Havrileţ, preşedintele Agenţiei Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), găsit incompatili de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI), susţine că după ce a fost numit în această funcţie a întreprins toate demersurile necesare pentru respectarea regimului juridic al incompatibilităţilor, scriu jurnaliştii de la Agenţia de Presă Radio România. Într-un comunicat instituţiei se arată că, după primirea unei înştiinţări oficiale cu privire la acuzaţiile formulate, Niculae Harvileţ îşi rezervă dreptul de a contesta în instanţă hotărârea ANI de a-l declara incompatibil.

Inspectorii de integritate au decis azi că şeful ANRE se află în incompatibiltate pentru că a ocupat, în paralel, în mod nelegal şi funcţia de director general al unei societăţi cu activităţi în domenii aflate în competenţa autorităţii pe care o conduce.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version