5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE Un român a murit în toaleta unui avion, înainte de aterizare

UPDATE Un român a murit în toaleta unui avion, înainte de aterizare

Un român a fost găsit mort în toaleta unui avion care decolase de la Bogota, capitala Columbiei, și avea destinația San Jose, Costa Rica. Bărbatul, pasager în aeronavă, și-ar fi pus capăt zilelor în toaleta avionului, potrivit presei americane, citată de stirileprotv.ro. Zborul comercial a decolat de la Bogota la ora locală 8.01 (16.31, ora României) și a sosit la San Jose la ora locală 9.05 (18.05, ora României).

Compania columbiană Avianca a confirmat decesul bărbatului. „Avianca anunţă cu regret că un pasager român a fost găsit mort la bordul zborului LR 697, operat astăzi (miercuri) de către filiala sa LACSA pe ruta Bogota-San Jose”, a anunţat compania într-un comunicat.

Românul, în vârstă de 53 de ani, a fost descoperit fără viață în toaleta avionului. Pasagerii care stăteau pe locurile de lângă el au declarat că părea agitat și că se dusese de mai multe ori la toaletă, în timpul zborului. Când au văzut că nu a mai revenit pe scaunul său, deși mai erau câteva minute până la aterizare, oamenii au alertat echipajul. Un însoțitor de zbor a deschis cabina și l-a găsit fără suflare. Autoritățile din Costa Rica au deschis acum o anchetă.

UPDATE 11.25: Se pare că bărbatul se numește Costel Comana și era unul dintre patronii firmei private de transport pe calea ferată Regiotrans, vizată de o anchetă a procurorilor anticorupție. Milionarul, aflat inclusiv în Top 300 Capital, a fost angajat al CFR până în anul 2000, când a decis să-și deschidă propria afacere.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS