23.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Handbal (m): CS Universitatea Craiova, înfrângere pe teren propriu cu Satu Mare

Handbal (m): CS Universitatea Craiova, înfrângere pe teren propriu cu Satu Mare

-

Echipa masculină de handbal CS Universitatea Craiova a fost învinsă astăzi, pe teren propriu, de ocupanta locului trei în clasament, CSM Satu Mare, cu scorul de 38-28 (20-15). Partida a contat pentru etapa a doua din returul Diviziei A, seria B.
Pentru formaţia din Bănie au evoluat jucătorii: Păun – Păuna (11 goluri), Ianaşi (2), A. Ion (2), Luntraru (2), Cărăgui (4), Iovănescu, Maxim (3), Zartchi, A. Tudor (4) şi Gheorghiţă.

CS Universitatea Craiova se află pe locul şase, cu 27 de puncte, iar etapa viitoare va juca la Braşov.

Daniela MITROI-OCHEA
Daniela MITROI-OCHEA
Lucrează în presa sportivă din 2002 şi de-a lungul timpului a reuşit să le ia interviuri mai multor campioni. Crede că jurnalismul sportiv este cea mai frumoasă meserie.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.