Acasă Actualitate Fostul director ANSVSA și 16 directori și inspectori sanitar-veterinari, trimiși în judecată...

Fostul director ANSVSA și 16 directori și inspectori sanitar-veterinari, trimiși în judecată de DNA

-

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a lui Marian Zlotea, fost șef al Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), și a 15 inculpați, majoritatea directori și inspectori sanitar-veterinari, în legătură cu fapte de corupție în exercitarea atribuțiilor de serviciu, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis vineri AGERPRES, Marian Zlotea a fost deferit justiției pentru luare de mită în formă continuată (28 acte materiale), instigare la luare de mită în formă continuată (15 acte materiale) și constituire de grup infracțional organizat.

 

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.