Acasă Actualitate Alin Cocoș, audiat la DNA

Alin Cocoș, audiat la DNA

-

Alin Cocoș a fost adus, în această dimineață, la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a da declarații, scrie b1.ro. El a fost arestat, alături de Adriean Videanu, Dorin Cocoş, Alina Bica şi fostul ei consilier Florentin Mihăilescu, în dosarul despăgubirilor ilegale de la ANRP al Alinei Bica.

Fiul lui Dorin Cocoş, Alin, este acuzat de dare de mită şi trafic de influenţă. Alin Cocoş ar fi dat o sumă importantă de bani unui proprietar care urma să beneficieze de drepturi litigioase. În acest nou caz, procurorii au cerut arestarea lui Dorin Cocoş şi a Alinei Bica. Potrivit anchetatorilor, Dorin Cocoş ar fi promis, pretins si primit, de la beneficiarul unor drepturi litigioase, 16 milioane euro pentru a face trafic de influenţă pe lângă doi membri ai Comisiei Centrale a ANRP: Alina Bica şi Sergiu Diacomatu. Totul pentru rezolvarea a două dosare de despăgubire. În schimbul soluţionării favorabile a unuia dintre dosare, Dorin Cocoş i-ar fi dat Alinei Bica un teren în Snagov.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.