12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePensionarele din Craiova, invitate la teatru de 1 şi 8 martie

Pensionarele din Craiova, invitate la teatru de 1 şi 8 martie

teatru craiova

La început de primăvară, Teatrul Naţional ʺMarin Sorescuʺ Craiova oferă doamnelor pensionare din Bănie momente de relaxare la spectacolele programate pe 1 şi 8 martie.

Pe 1 Martie craiovencele de vârsta a treia sunt invitate să urmărească reprezentaţia „Dimineața de după…”, de Peter Quilter, în regia lui Mircea Cornişteanu, o savuroasă comedie despre dragoste, sex și relații. În acest spectacol joacă actorii Nataşa Raab, Cătălin Băicuş, Monica Ardelanu, Ştefan Cepoi şi Tudorel Petrescu.

Pe 8 Martie se va juca spectacolul „Hot l Baltimore”, de Lanford Wilson, în regia lui Peter Schneider. În distribuţie se regăsesc actorii Mirela Cioabă, Valentin Mihali, Valeriu Dogaru, Raluca Păun, Romaniţa Ionescu, Ramona Drăgulescu, Iulia Colan, Gina Călinoiu, Cătălin Vieru, Corina Druc, Anca Dinu, Dragoş Măceşanu, Ştefan Cepoi, Cosmin Rădescu, Tudorel Petrescu şi Cosmin Dolea.

Invitaţiile de două locuri se pot procura de la agenţia teatrală, cu condiţia prezentării cuponului de pensie, în limita a 100 de invitaţii la „Dimineața de după…” şi 30 de invitaţii la „Hot l Baltimore”. Alocarea invitaţiilor se va face după principiul „primul venit, primul servit”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS