Acasă Actualitate Cumnatul lui Victor Ponta, reținut de DNA

Cumnatul lui Victor Ponta, reținut de DNA

Omul de afaceri Iulian Herţanu a fost reţinut de procurorii DNA în noaptea de marţi spre miercuri (Foto: romaniatv.net)

Iulian Herțanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost reținut noaptea trecută, alături de alți doi oameni de afaceri, de procurorii DNA Ploiești, transmite Agerpres.

Cei trei se aflau de aproximativ 17 ore în sediul DNA Ploiești, de unde au fost scoși încătușați, urmând să fie transferați în arestul IPJ Prahova. Procurorii DNA Ploiești efectuează cercetări într-un dosar privind fapte de corupție și fraudare de fonduri europene.
Potrivit unor surse judiciare, faptele vizate sunt deturnare de fonduri europene de peste 7 milioane de lei și evaziune fiscală cu un prejudiciu estimat la 2,5 milioane lei. Faptele ar fi fost comise în perioada 2011-2015. În dosar mai sunt urmăriți penal sub control judiciar deputații Sebastian Ghiță și Vlad Cosma și președintele Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma. Totodată, a fost reținut fostul consilier județean Mihail Coman, în prezent consilier la SC Hidro Prahova.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version