Acasă Actualitate MAE: Nu sunt indicii că victimele accidentului rutier produs în Italia, în...

MAE: Nu sunt indicii că victimele accidentului rutier produs în Italia, în apropiere de Milano, ar fi cetăţeni români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a precizat că nu există indicii că cei patru cetăţeni străini care au murit ieri după-amiază într-un accident rutier din Italia ar fi români, aşa cum a relatat presa italiană, informează evz.ro citând Mediafax. „Consulatul României la Milano s-a autosesizat cu privire la ştirea din presă conform căreia patru persoane, posibil cetăţeni români au decedat, luni după-amiază, într-un accident rutier produs în apropierea oraşului italian Milano. Reprezentanţii oficiului consular au solicitat, în regim de urgenţă, detalii poliţiei locale din regiunea Pavia. Conform primelor informaţii comunicate de către reprezentantul poliţiei italiene, până în prezent nu sunt indicii că au fost implicaţi cetăţeni români în acest accident rutier”, se arată în răspunsul Ministerului de Externe transmis agenţiei Mediafax.

MAE mai precizează că „verificările în detaliu continuă, oficiul consular fiind în legătură cu poliţia italiană pentru actualizarea informaţiilor”.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version