Acasă Actualitate Instanţa a rămas în pronunţare în cazul deputatului Elena Udrea

Instanţa a rămas în pronunţare în cazul deputatului Elena Udrea

Şedinţa în care procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) solicită magistraţilor de la Curtea Supremă arestarea preventivă a deputatului Elena Udrea s-a încheiat în această seară, în jurul orei 19:00, iar instanța a rămas în pronunțare, informează Agerpres.ro. După ce ședința a luat sfârșit, Marius Striblea, unul dintre avocații care au apărat-o pe Elena Udrea, a declarat că instanța va anunța decizia în aproximativ o oră, iar până atunci fostul ministru va aștepta în sala de judecată. Avocatul a mai spus că Elena Udrea a făcut o completare la declarația pe care a dat-o ieri la DNA şi s-a declarat convins că aceasta va fi eliberată. Marius Striblea a adăugat că Udrea nu a făcut denunțuri nici în fața procurorilor și nici în fața judecătorilor, iar în sala de judecată nu s-a discutat despre oameni politici sau miniștri.

Reamintim că Elena Udrea a fost reținută aseară de procurorii DNA, fiind acuzată de săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență în legătură cu încheierea și derularea acordului cadru de licențiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente și a actelor adiționale la acestea, trafic de influență în legătură cu derularea contractului e-România), trafic de influență în legătură cu pretinderea și primirea a 500.000 de euro și spălare de bani.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version