Acasă Actualitate Perturbarea traficului auto la Roma, în zilele de 31 ianuarie şi 12...

Perturbarea traficului auto la Roma, în zilele de 31 ianuarie şi 12 februarie

-

Ministerul Afacerilor Externe a transmis o atenţionare de călătorie pentru cetăţenii români care se află sau se deplasează la Roma, Italia, asupra faptului că sâmbătă, 31 ianuarie 2015, în intervalul 15.00 – 20.00, ora locală, va avea loc un marș de protest care se va desfăşura pe traseul Via Ostiense – Zona Testaccio – Lungotevere Aventino – Piazza della Bocca della Verità – Piazza Venezia.

De asemenea, joi, 12 februarie 2015, în intervalul 9.00 – 14.00, ora locală, este programat un alt marș de protest, cu pornire din pe traseul Piazza della Repubblica – Zona Gării Termini – Via Cavour – Via dei Fori Imperiali – Piazza Venezia – Piazza della Bocca della Verità.

Cele două manifestări se desfășoară în zone centrale ale Romei și vor avea ca efect perturbarea traficului auto în zonă, inclusiv schimbarea traseelor mijloacelor de transport public.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care se deplasează la Roma, Italia, să consulte pagina de internet www.mae.ro pentru informații actualizate, precum şi site-urile companiei de transport public de suprafață din Roma: http://www.atac.roma.it și http://www.atac.roma.it/files/doc.asp?r=3.

ȘTIRI VIDEO GdS

„Şcoala altfel“, după reguli noi

Unităţile şcolare vor organiza în acest an programul „Şcoala altfel“ după o nouă metodologie. Una dintre modificări prevede că nu se mai...

Noul gazon de pe „Oblemenco“ vine din Grecia

Noul gazon de la stadionul „Ion Oblemenco“ vine din Grecia. Informaţia a fost furnizată, joi, de Victor Piţurcă şi confirmată de viceprimarul...