10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateElena Udrea, pentru Hotnews: Am depus un denunţ împotriva şefului SRI

Elena Udrea, pentru Hotnews: Am depus un denunţ împotriva şefului SRI

Elena Udrea anunţă că a depus la DNA un denunţ împotriva şefului SRI, Florian Coldea. Potrivit spuseor Elenei Udrea, Coldea i-a cerut lui Dorin Cocoş să-i dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghiţă
Elena Udrea a anunţat astăzi, într-un interviu pentru HotNews.ro, că a depus un denunţ la DNA împotriva lui Florian Coldea (director interimar SRI). Udrea îl acuză pe Coldea că ar fi instrumentat campania împotriva să şi îl acuză că i-ar fi cerut fostului sau soţ, Dorin Cocoş, să îi dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghiţă pentru a-i susţine televiziunea România TV. Udrea susţine că banii au fost daţi de Dorin Cocoş prin intermediul fiului sau, Alin Cocoş.

DNA a început joi urmărirea penală în cazul Elenei Udrea pentru spălare de bani şi fals în declaraţii de avere, dosar desprins din dosarul Microsoft. DNA o acuză pe Elena Udrea că a ştiut că soţul sau de la acel moment, Dorin Cocoş, ar fi obţinut sume de bani din traficul de influenţă realizat în dosarul Microsoft, bani de care ar fi beneficiat şi fostul ministru al dezvoltării.
În interviul HotNews.ro, Elena Udrea a făcut acuzaţii grave la adresa lui Florian Coldea şi Sebastian Ghiţă. Udrea a mai susţinut că ar fi făcut lobby la premierul Victor Ponta pentru numirea Laurei Codruţa Kovesi Întrebată care sunt dovezile pe care îşi bazează denunţul la DNA, Elena Udrea a spus că e vorba despre declaraţiile lui Dorin Cocoş, Gheorghe Ştefan (Pinalti) – ambii urmăriţi penal în dosarul Microsoft şi aflaţi în arest preventiv, ale lui Culiţă Tărâţă (fostul şef al CJ Neamţ, acum decedat) şi pe informaţii de la Sebastian Ghiţă.
Elena Udrea a mai spus că Tărâţă i-ar fi spus că Florian Coldea i-a cerut să direcţioneze, prin intermediul unor firme, sume de bani către o companie de realizare a sondajelor de opinie, fără să spună numele casei de sondaje.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS