Acasă Actualitate DNA redeschide ancheta în dosarul de trafic de influenţă al lui Laszlo...

DNA redeschide ancheta în dosarul de trafic de influenţă al lui Laszlo Borbely

Soluţia de neîncepere a urmăririi penale în cazul deputatului Laszlo Borbely, în dosarul de trafic de influenţă al acestuia, a fost revocată de procurorii DNA, care au reluat cercetările privind suspiciunea că fostul ministru a luat mită pentru intervenţii în vederea atribuirii unor contracte, transmite Mediafax.

Într-un document obţinut de Mediafax, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) Oradea informa instanţa supremă, în 5 ianuarie, că a revocat soluţia de neîncepere a urmăririi penale în cazul lui Borbely, dată prin rechizitoriul prin care consilierul personal al acestuia a fost trimis în judecată, pentru fapte de corupţie. DNA Oradea mai preciza, în acelaşi document, că s-a reluat urmărirea penală în ceea ce-l priveşte pe Borbely, dar şi în cazul altor persoane.

Contactat de MEDIAFAX, Laszlo Borbely a declarat că nu ştie nimic despre redeschiderea dosarului. „Nu ştiu absolut nimic despre această problemă, ştiu doar că acum un an am primit NUP”, a spus Borbely.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version