Acasă Actualitate Transporturi perturbate de ninsori în Marea Britanie, inclusiv un zbor de la...

Transporturi perturbate de ninsori în Marea Britanie, inclusiv un zbor de la Bucureşti

Foto: yoda.ro
Foto: yoda.ro

Transporturile au fost perturbate din cauza ninsorilor şi lapoviţei în Marea Britanie, unde autorităţile au lansat alerte meteo, iar un zbor de la Bucureşti către Aeroportul John Lennon din Liverpool a fost direcţionat către aeroportul din Manchester, notează Mediafax, care citează BBC.

Aeroportul John Lennon din Liverpool a anunţat că patru zboruri din Malta, Berlin şi Bucureşti au fost direcţionate către aeroportul din Manchester, iar un al cincilea zbor dinspre Insula Man, din Marea Irandei, s-a întors din drum. Aeroportul Bradford de la Leeds este închis, iar zborurile către aeroportul de la Liverpool au fost direcţionate către Manchester pe timpul operaţiunilor de deszăpezire, mai precizeaza BBC. De asemenea, circulaţia pe numeroase drumuri a fost perturbată din cauza ninsorilor şi ploilor.

 

Lucrează în presa scrisă din 2002, dar în facultate a cochetat şi cu televiziunea și radioul. Consideră că munca în televiziune este un proces de perfecţionare atât profesională, cât şi a personalităţii.
Exit mobile version