14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCu ocazia Crăciunului, motorul de căutare Google are un logo muzical

Cu ocazia Crăciunului, motorul de căutare Google are un logo muzical

GoogleLogomuzical

Motorul de căutare online Google le urează utilizatorilor săi „Sărbători fericite!”, joi, în ziua de Crăciun, printr-un logo special. Prin intermediul unei melodii şi al unor imagini, acesta redă atmosfera din perioada sărbătorilor de iarnă, surprinsă în toate colţurile lumii, relatează Mediafax.

După ce, marţi şi miercuri, Google a afişat primele logouri gândite special pentru sărbătorile de iarnă din acest an, joi, în ziua de Crăciun, motorul de căutare online prezintă un nou logo, care ilustrează o serie de poveşti din toate colţurile lumii, din această perioadă festivă.

„Sărbători fericite din partea Google!” – aceasta este urarea publicată pe prima pagină a motorului de căutare Google România joi.

Noul logo seamănă cu o felicitare de Crăciun, având în vedere că poate fi distribuită atât pe Twitter şi Facebook, cât şi pe e-mail. Doodle-ul Google prezintă, prin intermediul unei melodii şi al unor imagini, atmosfera din perioada sărbătorilor de iarnă, surprinsă în toate colţurile lumii, de la oamenii care aleargă după cadourile de Crăciun sau cei care călătoresc pentru a ajunge la timp acasă, până la cei care îşi petrec vacanţă la munte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS