21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProprietarul dronei care a filmat accidentul elicopterului SMURD: M-am dus cu drona fix deasupra cozii elicopterului și se vede clar cum cineva încerca să supraviețuiască

Proprietarul dronei care a filmat accidentul elicopterului SMURD: M-am dus cu drona fix deasupra cozii elicopterului și se vede clar cum cineva încerca să supraviețuiască

„Ajutor! … Nu mai rezist! … Ne înecăm!” – acestea au fost ultimele strigăte de ajutor ale pilotului care lupta să trăiască, potrivit bărbatului are a reușit să surprindă imagini după prăbușirea elicopterului SMURD, cu ajutorul unei drone, transmite Hotnews. Filmarea este analizată acum de procurori. „Sunt ultimele clipe de viaţă, momente cutremurătoare”, a spus proprietarul dronei care a văzut înregistrarea.

„E tulburător. M-am dus cu drona fix deasupra cozii elicopterului şi se vede clar cum cineva încerca să supravieţuiască. Trăgea de coadă elicopterului. Se vede un fel de umbră de persoană care mişcă coadă elicopterului şi încearcă să iasă de acolo”, a declarat pentru digi24.ro Bogdan Dumitru, proprietarul dronei. În ziua tragicului accident în care patru salvatori au murit în apele reci ale Lacului Siutghiol, cameramanul Bogdan Dumitru era în zona. Cam la zece minute după prăbuşirea elicopterului, camera purtată de drona a ajuns chiar deasupra rămăşiţelor. După ce a filmat ultimele clipe din viaţă echipajului SMURD, aparatul a dispărut fără urmă. Aproape patru zile l-au căutat scafandrii pe fundul lacului.

Surse apropiate anchetei susţin că drona a fost găsită ieri şi predată procurorilor care se ocupă de caz. Dispozitivul a fost ridicat la o înălţime de aproximativ 50-60 de metri deasupra lacului Siutghiol şi a surprins imagini ce vor fi expertizate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS