Acasă Actualitate Dolj: Iubitorii de animale sunt aşteptaţi mâine să aducă hrană şi să...

Dolj: Iubitorii de animale sunt aşteptaţi mâine să aducă hrană şi să adopte câini din adăpostul de la Breasta


Asociația „Viața Animalelor” organizează, pentru al doilea an consecutiv, evenimentul intitulat „Și eu cred în Moș Crăciun”, prin care își dorește să sprijine cu hrană patrupedele aflate în adăpostul canin și să ajute la promovarea adopției. Moș Crăciun va ajunge la Breasta mâine, între orele 11.00 și 14.00. „Evenimentul este asemănător celui de anul trecut. La fel ca atunci, îi îndemnăm pe oameni să adopte câinii din adăpost, să vină să-i cunoască, să-i sprijine cu o mângâiere și, dacă au posibilitatea, să le aducă hrană. Sunt aproape 500 de câini acolo care au nevoie de noi. Am ales ziua de sâmbătă pentru că este zi liberă și pentru că, poate, vor veni mai mulți oameni. Cei de la Salubritate, care au în subordine adăpostul, au înțeles situația și au fost foarte receptivi”, a explicat președintele Asociației „Viața animalelor”, Aurelia Loacă.

Aceasta a menționat că, prin asociația pe care o conduce, în ultimele luni peste 150 de câini au fost trimiși spre adopție atât în Craiova, cât și în țări precum Germania și Anglia.


Editor: Oana Olaru

 

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version