Acasă Actualitate Acţiunea „De la copii pentru copii, un crâmpei de bucurii“, la Biblioteca...

Acţiunea „De la copii pentru copii, un crâmpei de bucurii“, la Biblioteca „Aman“

-

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman“ din Craiova a organizat ieri acțiunea „De la copii pentru copii, un crâmpei de bucurii“, ce a constat în oferirea unor jucării donate de către școli și grădinițe implicate în proiectul „Cărticica pentru prichindei și copii mai măricei“. Jucăriile au fost dăruite grupelor de preșcolari de la Școala Gimnazială Specială „Sfântul Vasile“ Craiova.

Cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale Speciale „Sfântul Vasile“ și micuții i-au întâmpinat cu multă căldură și zâmbete pe reprezentanții bibliotecii, iar aceștia s-au bucurat că printr-o faptă bună și un gând sincer au putut aduce puțină fericire în sufletele celor mici.
Luna decembrie aduce mereu o poveste frumoasă despre sărbătoare și bunătate, iar Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman“ vă invită să participați la toate evenimentele culturale desfășurate în această perioadă și vă dorește un Crăciun Fericit alături de cei dragi.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ce a declanşat greva de avertisment de la Cummins

Muncitorii au declanşat greva de avertisment, din cauză că nu s-au înţeles cu patronatul în privinţa introducerii în Contractul Colectiv de Muncă a unei obligaţii ca angajaţii să lucreze sâmbăta şi/sau duminica. Dacă nu se vor înţelege, Sindicatul spune că intenţionează declanşarea grevei generale.