16.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Sistemul de rezervări bilete al CFR, blocat

Sistemul de rezervări bilete al CFR, blocat

-

(Foto: b1.ro)
(Foto: b1.ro)

Computerele din întreaga reţea naţională a CFR Călători sunt blocate din cauza unei avarii majore la sistemul central de rezervări bilete, informează evz.ro. Biroul de informaţii CFR Călători Constanţa a informat că serverul central de la Bucureşti s-a blocat, afectând astfel operaţiunile de eliberare a biletelor pentru călători. Nici măcar călătorii care nu vor rezervări şi vor să cumpere biletul pe loc pentru a urca în primul tren nu pot primi bilet. Angajaţii CFR au primit asigurări că avaria va fi remediată cât de curând posibil. Până la această oră, nu există un punct de vedere oficial al CFR Călători pe această temă.

Oana OLARU
Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.