Acasă Actualitate Cod Galben de ceață în Dolj, Mehedinți și Olt până la ora...

Cod Galben de ceață în Dolj, Mehedinți și Olt până la ora 23:00

-

cod-galben-de-ceata-pentru-bucuresti-si-mai-multe-judete-ce-zone-sunt-afectate-18467565

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit din nou atenţionarea Cod Galben de ceaţă valabilă pentru judeţele Dolj şi Mehedinţi. După ce iniţial a fost emisă o atenţionare valabilă până la ora 11:00, aceasta a fost extinsă până la ora 14:00 şi apoi până la ora 20:00, iar în această seară avertizarea Cod Galben de ceață a fost din nou prelungită și extinsă și pentru județul Olt. Potrivit meteorologilor, până la ora 23:00 pe arii extinse în judeţele Dolj, Mehedinţi și Olt, inclusiv pe drumurile naţionale şi europene aferente se va semnala ceaţă ce va determina scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Oana OLARU
Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.