Acasă Actualitate Dolj: 2,5 tone de deşeuri feroase fără documente, descoperite la Maglavit

Dolj: 2,5 tone de deşeuri feroase fără documente, descoperite la Maglavit

-

Poliţiştii Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Cetate din cadrul I.P.J. Dolj şi cei din cadrul Postului T.F. Calafat –  S.R.P.T Craiova au efectuat un control la punctul de lucru din comuna  Maglavit, judeţul Dolj, al unei societăţi comerciale.

În urma controlului, în depozitul acesteia au fost descoperite 2.500 de kg. de deşeuri feroase, pentru care administratorul societăţii nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Din verificări a reieşit că societatea deţine autorizaţie de colectare, emisă la data de 29 septembrie, însă administratorul a prezentat un borderou de achiziţii emis la data de 13 iulie, conform căruia au fost colectate 9.030 de kg. de deşeuri feroase de la 5 persoane fizice.

Pe numele administratorului societăţii a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ce a declanşat greva de avertisment de la Cummins

Muncitorii au declanşat greva de avertisment, din cauză că nu s-au înţeles cu patronatul în privinţa introducerii în Contractul Colectiv de Muncă a unei obligaţii ca angajaţii să lucreze sâmbăta şi/sau duminica. Dacă nu se vor înţelege, Sindicatul spune că intenţionează declanşarea grevei generale.