24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
În plan financiar, este posibil să aveţi o bucurie, căci aţi putea primi o sumă de bani. N-ar fi exclus nici ca o investiţie pe care aţi făcut-o de mai mult timp să dea roade. Acasă aveţi foarte mult de lucru, iar răbdarea vă este pe sfârşite; nu vă va lipsi, însă, sprijinul rudelor. O persoană din familie vă poate da o mână de ajutor, dar trebuie să-i urmaţi întocmai sfaturile. Sunt şanse să începeţi o activitate comercială din care veţi câştiga bine.

Taur
Sunteţi foarte nerăbdător să finalizaţi câte ceva, însă ar fi de dorit să mai amânaţi acţiunea câteva zile, până când conjunctura astrală vă va fi favorabilă. Fiţi atent la detalii, în tot ce faceţi, dacă doriţi să aveţi succes în viitor. Persoana iubită are nevoie de mai multă tandreţe. Cineva din familie vă va anunţa o mică realizare. Cei din jur vă apreciază, dar nu sunt dispuşi să vă acorde sprijinul de care aveţi nevoie.

Gemeni
Este posibil să vi se propună o colaborare care vă va trezi interesul, dar nu vă grăbiţi să daţi un răspuns. N-ar fi rău să ţineţi cont de sfaturile prietenilor. În sfera relaţiilor sociale este posibil să se producă unele mici schimbări; nu trebuie să aveţi emoţii căci până la urmă vă vor avantaja. O sumă de bani vă va intra în buzunar, ceea ce va contribui la creşterea bunei dispoziţii. Nu faceţi eforturi mari!

Rac
Mintea se dovedeşte deosebit de eficientă, ceea ce vă va ajuta în tot ce doriţi să faceţi. Aţi putea iniţia o activitate mai deosebită; rezultatul nu se va lăsa prea mult aşteptat. Din păcate, banii nu vă vor rămâne prea mult în buzunar. Veţi face şi cheltuieli pentru divertisment, ceea ce vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi starea de spirit. La serviciu, reuşiţi să vă afirmaţi aproape fără nici un efort.

Leu
În plan social, se ivesc tot felul de situaţii a căror rezolvare va cere timp şi un plus de răbdare. Nu luaţi decizii înainte de a vă consulta cu cineva de încredere. Vă preocupă în mod special problemele care există în familia dumneavoastră, mai ales în relaţia cu partenerul de viaţă. Căutaţi soluţii pentru a le rezolva, căci şansa este de partea dumneavoastră. În plus, nu trebuie să vă pierdeţi încrederea în calităţile de care dispuneţi.

Fecioară
Sunteţi nerăbdător să finalizaţi cât mai repede activităţile începute în ultimul timp. Energia nu vă lipseşte, dar aţi avea nevoie de puţină relaxare. O activitate de divertisment ar fi binevenită, iar prietenii vă vor face o propunere care vă va scoate vrând – nevrând din casă. Una din deciziile pe care le-aţi luat în trecut îşi va arăta roadele.

Balanţă
Operativitatea de care daţi dovadă vă permite să faceţi o mulţime de treburi. Din punct de vedere cerebral, atingeţi un maxim, deci ocupaţi-vă de chestiuni pe care până acum le-aţi considerat prea dificile. N-ar fi exclus să luaţi o decizie. Cineva din anturajul apropiat s-ar putea confrunta cu o situaţie inedită, iar sprijinul dumneavoastră i-ar putea fi de un real folos. Este foarte posibil să se petreacă pe plan social ceva deosebit sau în relaţiile sentimentale.

Scorpion
Din nou situaţia financiară va reveni în atenţia dumneavoastră. Este posibil ca o sumă de bani să fie blocată şi să nu puteţi intra în posesia ei. Aveţi o mulţime de activităţi trecute pe ordinea de zi, ceea ce vă va obosi, cu atât mai mult cu cât nu veţi găsi pe cineva cu care să împărţiţi treaba. Timpul liber ar putea fi folosit pentru a face o vizită unor prieteni sau pentru a ieşi împreună cu aceştia.

Săgetător
Veţi avea parte de o zi agitată, în care veţi avea de făcut o mulţime de mărunţişuri. Dar cum era de aşteptat, sunteţi pregătit atât fizic, cât şi psihic. Aveţi grijă, căci sunt posibile încurcături legate de comunicarea cu cei din anturajul apropiat. N-ar strica să vă păstraţi ceva timp pentru o activitate relaxantă, măcar spre sfârşitul zilei. Sunt favorizate relaţiile de parteneriat, întâlnirile de afaceri şi investiţiile pentru cămin.

Capricorn
Este posibil să aflaţi o veste oarecum neaşteptată despre cineva din imediata apropiare. Starea generală nu este strălucită, aşa că ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi ce v-ar putea stresa. Călătoriile sunt avantajoase, căci vă vor da posibilitatea să constataţi că aveţi motive să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Situaţia financiară nu vă mulţumeşte deloc. În schimb, sunteţi într-o formă intelectuală deosebită.

Vărsător
Ar fi cazul să vă preocupaţi mai mult de aspectul exterior. Dacă în programul dumneavoastră veţi trece şi activităţi de divertisment, vă va fi mult mai uşor să vă regăsiţi echilibrul interior. Dacă doriţi să lămuriţi ceva cu o rudă apropiată, este bine să ştiţi că nu v-aţi ales momentul potrivit. Starea fizică nu este nemaipomenită. Ceva mai multă odihnă ar fi binevenită.

Peşti
Dacă doriţi să iniţiaţi o acţiune, ar fi bine să daţi dovadă de perseverenţă. Traversaţi o perioadă bună, în care aţi putea realiza lucruri deosebite, cu condiţia să faceţi fiecare pas cu chibzuinţă. Aveţi grijă ce mâncaţi, căci stomacul vă este mai sensibil decât de obicei şi v-ar putea crea unele probleme. Relaţia cu rudele apropiate se va îmbunătăţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS