(Foto: transilvaniareporter.ro)
(Foto: transilvaniareporter.ro)
(Foto: transilvaniareporter.ro)

Toate pensiile vor fi plătite în avans, înainte de Sărbătorile de iarnă, în perioada 11-24 decembrie, a anunţat astăzi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice (MMFPSPV) printr-un comunicat publicat pe site-ul instituţiei. În acest scop, termenele de virare a sumelor de plată către oficiile poştale au fost decalate, pentru a se asigura plata tuturor pensiilor înainte de sărbători.

„În ceea ce îi priveşte pe beneficiarii care nu vor fi găsiţi la domiciliu, plata drepturilor va fi asigurată la ghişeele subunităţilor poştale până în data de 30 decembrie (în cazul celor avizaţi la domiciliu). De asemenea, referitor la drepturile achitate prin intermediul băncilor (este vorba de băncile care au încheiate convenții cu CNPP), aceste drepturi vor putea fi încasate la aceleaşi date ca în lunile anterioare, până în Sărbătorile de iarnă”, se precizează în comunicatul publicat.

Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.