8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateKlaus Iohannis, felicitat de Vladimir Putin pentru câștigarea alegerilor prezidențiale

Klaus Iohannis, felicitat de Vladimir Putin pentru câștigarea alegerilor prezidențiale

Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, i-a transmis un mesaj de felicitare lui Klaus Iohannis cu prilejul alegerii în funcţia de preşedinte al României. Liderul de la Kremlin a menţionat că doreşte dezvoltarea relaţiilor ruso-române, transmite b1.ro.

Mesajul preşedintelui rus, Vladimir Putin, a fost postat pe contul de Facebook al ambasadei Rusiei.

”Stimate Domnule Iohannis, primiți, vă rog, felicitările mele cu prilejul alegerii Dumneavoastră în funcția de Președinte al României. Aș vrea să confirm interesul în dezvoltarea relațiilor ruso-române constructive, a cooperării bilaterale reciproc avantajoase în domenii diferite.
Vă doresc sănătate, bunăstare și succese în activitatea de stat”, i-a transmis liderul rus președintelui ales al României, Klaus Iohannis, printr-un  mesaj postat pe contul de Facebook al Ambasadei Rusiei la Bucureşti.

Prima reacţie a Moscovei după câştigarea alegerilor prezidenţiale de către Klaus Iohannis a venit pe 20 noiembrie. Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Aleksandr Lukaşevici, i-a transmis preşedintelui ales al României că speră ca relaţiile bilaterale se vor relua, după pauza provocată de criticile autorităţilor de la Bucureşti la adresa Moscovei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS