Acasă Actualitate Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Culiţă Tărâţă, a murit

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Culiţă Tărâţă, a murit

-

Culita-Tarata

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Culiţă Tărâţă, a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la vârsta de 62 de ani, în urma unei afecţiuni de care suferea de ceva timp, potrivit unui anunţ făcut de familia acestuia. Potrivit radioiasi.ro, în ultima perioadă, starea de sănătate a lui Culiţă Tărâţă nu era bună, preşedintele CJ Neamţ fiind internat de mai multe la clinica AKH din Viena, Austria, în ultimele şase luni el fiind în concediu medical, venind rar la Consiliul Judeţean.

Culiţă Tărâţă a fost deputat PSD în două mandate, între anii 2000 – 2004 şi 2008 – 2012. În anul 2011, a demisionat din PSD şi a devenit fondator şi vicepreşedinte al UNPR. În anul 2012, Culiţă Tărâţă a candidat şi a câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ în cadrul unei alianţe UNPR cu PDL şi PNŢCD.

De profesie inginer agronom, Culiţă Tărâţă, născut la 6 decembrie 1952, în comuna Bozieni, judeţul Neamţ, a fost şi fondatorul Holdingului TCE 3 Brazi care a avut în administrare Insula Mare a Brăilei.

Culiţă Tărâţă era căsătorit şi avea trei copii.

Sicriul cu trupul neînsufleţit se află depus la domiciliul lui Culiţă Tărâţă, iar înmormântarea va acea loc marţi  la cimitirul Eternitatea din municipiul Piatra Neamţ.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.