Acasă Actualitate Sute de pasageri din două trenuri Eurostar, blocaţi pe calea ferată

Sute de pasageri din două trenuri Eurostar, blocaţi pe calea ferată

blog-photo
Pasagerii unui tren Eurostar pe ruta Londra-Bruxelles au petrecut noaptea de joi spre vineri blocaţi în Lambersart, în nordul Franţei, în timp ce cursa Eurostar pe ruta Londra-Paris a avut o întârziere de peste şase ore, după ruperea unor cabluri electrice, informează AFP.
Un tren Eurostar cu 696 de pasageri la bord, care se deplasa pe ruta Londra-Paris, unde urma să ajungă joi la ora 21.17, şi un Eurostar pe ruta Londra-Bruxelles, cu 600 de pasageri, ce urma să ajungă la destinaţie la 21.05, au fost blocate pe calea ferată, joi seara, în Lambersart, la periferia de nord a oraşului Lille, potrivit B1TV.
Cele două trenuri au fost în cele din urmă tractate de o locomotivă diesel până în gara Lille-Europe, unde călătorii au fost transferaţi la bordul unor garnituri înlocuitoare.
Compania a anunţat că circulaţia pe linia ferată respectivă a fost perturbată toată noapte, determinând întârzieri de peste două ore pentru celelalte şase trenuri.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version