10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Amenzi de peste 36.000 de lei pentru abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Mehedinţi: Amenzi de peste 36.000 de lei pentru abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice

(Foto: ziarelive.ro)
(Foto: ziarelive.ro)

Poliţiştii Serviciului Rutier și Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au acţionat în ultimele 24 de ore pentru identificarea participanţilor la trafic care nu respectă regulile de circulație și pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave. Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit informarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor cu privire la importanţa utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulaţia pietonilor, depăşirea, acordarea de prioritate, dar și depistarea conducătorilor auto care consumă alcool la volan.

În cadrul acţiunii de ieri poliţiştii au controlat 253 de autovehicule și au legitimat 267 de persoane, constatând 243 abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice, pentru care au aplicat amenzi în valoare de 36.180 lei. Au fost sancţionaţi cinci conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum şi 38 şoferi care nu purtau centura de siguranţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS