12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Bătrână şi minor, daţi dispăruţi

Olt: Bătrână şi minor, daţi dispăruţi

(Foto: cronicadeiasi.ro)
(Foto: cronicadeiasi.ro)

Poliţiştii Postului de Poliţie Cezieni, județul Olt, au fost sesizaţi aseară de către Ion Frăsineanu, din localitate, cu privire la faptul că, în jurul orei 12:00, mama sa, Ioana Frăsineanu, de 72 de ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.
Semnalmentele femeii sunt: înălţime 1,65 metri, faţă rotundă, constituţie astenică, ochi căprui, păr cărunt. La data plecării era îmbrăcată cu fustă cu model floral, bluză de culoare verde, basma de culoare neagră şi era încălţată cu pantofi albaştri din cauciuc.

Tot ieri, o angajată a Casei de Tip Familial „Sfântul Nicolae”, din municipiul Caracal a sesizat faptul că minorul Alin Costel Pârlogea, de 13 ani, din comuna Radomireşti, instituţionalizat al casei de tip familial, a plecat de la Şcoala nr. 7, din localitate, unde este elev, şi nu a mai revenit. Minorul a plecat de mai multe ori, voluntar, din casele de tip familial, dar de fiecare dată poliţiştii l-au găsit la domiciliul său, din comuna Radomireşti.
Semnalmentele adolescentului sunt: înălţime 1,40 metri, faţă rotundă, ochi căprui, păr şaten, tuns scurt. La data plecării, era îmbrăcat cu blue jeans de culoare verde, o bluză de trening bleumarin, iar în picioare purta pantofi sport de culoare neagră.

Poliţiştii  fac apel la cei care pot da relaţii despre cele două persoane dispărute să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul unic de urgență 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS