14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePasagerii Aeroportului Otopeni vor primi informaţii despre zboruri şi îmbarcări printr-o aplicaţie de mobil

Pasagerii Aeroportului Otopeni vor primi informaţii despre zboruri şi îmbarcări printr-o aplicaţie de mobil

Aeroporturi Bucureşti lansează vineri o aplicaţie de mobil destinată pasagerilor care utilizează serviciile Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti, prin care sunt furnizate informaţii despre zboruri, porţile de îmbarcare, poziţionarea spaţiilor comerciale sau traseul către aerogară, informează Mediafax.

„Prin intermediul acestei aplicaţii, denumită Henri AppPort, pasagerii pot afla informaţii în timp real despre statusul fiecărei curse aeriene programate să decoleze şi să aterizeze pe Aeroportul Henri Coandă, având totodată posibilitatea de a identifica pe harta aeroportului care sunt ghişeele de check in şi porţile de îmbarcare repartizate fiecărui zbor. De asemenea, aplicaţia prezintă utilizatorilor poziţionarea pe hartă a magazinelor şi spaţiilor de servicii (farmacie, frizerie, standuri de ziare etc), dar şi reducerile şi ofertele din restaurante şi cafenele”, se arată într-un comunicat al companiei care administrează aeroporturile Capitalei.

Pasagerii mai pot afla, prin intermediul aplicaţiei, care este traseul cel mai scurt către Aeroportul Henri Coandă, starea vremii în Bucureşti, dar şi în oraşul de destinaţie. Aplicaţia a fost dezvoltată pentru Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti de către Alpha Rocas România, are variante în limba română şi în engleză şi este disponibilă pentru sistemele de operare Google Android şi Apple IOS.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS