Acasă Actualitate Guvernul a aprobat schema de ajutor pentru crescătorii de albine afectați de...

Guvernul a aprobat schema de ajutor pentru crescătorii de albine afectați de calamități

91467b109bd6e224a3b3d49261addee5

Guvernul a aprobat, printr-o Hotărâre, instituirea unei scheme de ajutor de minimis prin care se acordă compensații în cuantum total de peste patru milioane de lei în sectorul apicol, urmare a calamităților produse în perioada mai-iulie 2014, a anunțat azi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la Palatul Victoria, potrivit Agerpres.

„Cea de-a treia Hotărâre de Guvern aprobată astăzi se referă la instituirea unei scheme de ajutor de minimis pentru compensarea efectelor fenomenelor hidrometeorologice nefavorabile manifestate în perioada mai-iulie 2014 pentru sectorul apicol. Așa cum spuneam săptămâna trecută, o sumă care depășește patru milioane de lei se acordă pentru crescătorii care au familii de albine de până la 75 de familii, patru lei pe familie, respectiv cei care au mai mult de 75 de familii, 7,5 lei pe familie”, a declarat ministrul Agriculturii într-o conferință de presă.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version