Acasă Actualitate Actorii Naţionalului craiovean promovează „Rinocerii”

Actorii Naţionalului craiovean promovează „Rinocerii”

Câţiva actori din distribuţia spectacolului „Rinocerii”, care se joacă pe scena Teatrului Naţional „Marin Sorescu”, le-au făcut în această seară o invitaţie directă craiovenilor aflaţi la mall. Purtând machiajul şi costumaţia specifice rolului pe care îl interpretează, artiştii au înmânat pliante şi au făcut o ofertă greu de refuzat: un bilet la spectacolul „Rinocerii”, cumpărat pe loc, la preţul de 25 de lei. Aceasta în condiţiile în care biletele la categoria I la reprezentaţiile din 10, 11, 12 octombrie şi 1, 28 şi 29 noiembrie costă 80 de lei, la categoria a II-a 60 de lei, la categoria a III-a 50 de lei, iar pentru elevi, studenţi şi pensionari biletele costă 40 de lei.

Următoarele întâlniri pe care actorii Naţionalului craiovean le vor avea cu publicul pentru a promova spectacolul „Rinocerii”, în regia americanului Robert Wilson, sunt planificate tot la mall, mâine, la ora 18:00 şi marţi, 7 octombrie, de la aceeaşi oră.


Editor: Oana Olaru

Lucrează în presa scrisă din 2002, dar în facultate a cochetat şi cu televiziunea și radioul. Consideră că munca în televiziune este un proces de perfecţionare atât profesională, cât şi a personalităţii.
Exit mobile version