21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdrian Sobaru, reţinut pentru 24 de ore

Adrian Sobaru, reţinut pentru 24 de ore

Angajatul TVR Adrian Sobaru a fost reţinut, miercuri seară, pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a rupt cu maşina o barieră de acces de la sediul Guvernului. Potrivit Poliţiei Capitalei, Sobaru a lovit cu intenţie una dintre barierele de acces spre sediul Guvernului României.

„Menţionăm faptul că acesta nu prezenta leziuni, deţine permis de conducere valabil, iar autoturismul este proprietate personală. Bărbatul a fost audiat de poliţişti pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, la finalizare fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei. Adrian Sobaru va fi prezentat unui procuror, pentru dispunerea măsurilor corespunzătoare în cauză, cercetările în acest caz fiind efectuate sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Adrian Sobaru a intrat cu maşina, miercuri, într-una din barierele de la intrarea în Palatul Victoria. După ce a rupt bariera, Sobaru a intrat cu maşina în curtea Palatului Victoria, unde a mai mers câteva zeci de metri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS