24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGorj: Microbuze şcolare pentru elevii din 10 comune

Gorj: Microbuze şcolare pentru elevii din 10 comune

Elevii din 10 comune din judeţul Gorj vor beneficia, în acest an şcolar, de transport şcolar. Astăzi, 10 primari din judeţul Gorj au primit, în Piaţa Prefecturii din Târgu Jiu, cheile de la microbuze şcolare noi.

Este vorba de edilii din comunele: Prigoria, Cruşeţ, Albeni, Baia de Fier, Glogova, Slivileşti, Săcelu, Aninoasa, Turburea şi Ioneşti. Maşinile au venit la Târgu Jiu încă de acum o săptămână şi jumătate, dar au rămas la Târgu Jiu. Explicaţia oficială a fost că maşinile aveau nevoie să fie înmatriculate şi asigurate. În această dimineaţă, plăcuţele de înmatriculare ale microbuzelor erau făcute pe judeţul Ilfov.

Ministrul delegat pentru Cercetare şi Învăţământ, Mihnea Costoiu, a anunţat astăzi la Târgu-Jiu că alte 25 de microbuze vor ajunge în judeţ în perioada următoare.  „Sunt în total 35 de microbuze care vin în judeţul Gorj, prima tranşă este cea care a fost înmânată de premier astăzi. Din informaţiile pe care le am şi din discuţiile cu Consiliul Judeţean şi cu primarii, pentru ziua de astăzi au fost suplinite aceste microbuze prin alte mijloace de transport pentru ca elevii să ajungă la şcoală”, a precizat Mihnea Costoiu.


Editor: Anca Dumitraşcu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS