Acasă Actualitate Trafic restricționat și la Piața Centrală

Trafic restricționat și la Piața Centrală

Reabilitarea liniei de tramvai aduce o nouă restricție de circulație pe Calea București. De data aceasta, este vorba despre intersecția cu strada Frații Golești, din zona giratoriului de la Piața Mare. Restricția intră în vigoare sâmbătă, 6 septembrie, la ora 7.00, și ține până pe 15 septembrie, la ora 18.00. „În perioada respectivă, circulația rutieră prin această intersecție va fi blocată, traficul urmând a fi deviat pe variante adiacente. Solicităm conducătorilor auto care tranzitează zonele de lucrări să circule cu atenție și să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite“, se arată într-un comunicat de presă emis de Primăria Municipiului Craiova.
Reamintim că, până pe 8 septembrie, la ora 18.00, traficul este restricționat și la intersecția străzii Calea București cu bulevardul Carol I, tot pentru reabilitarea liniei de tramvai.

A absolvit Facultatea de Ştiinţe Sociale din Universitatea din Craiova, specializarea Jurnalism. Crede că poveştile oamenilor sunt cele mai importante şi de aceea, împreună cu Ana Dănescu, vrea să aducă mai aproape poveştile simple cu şi despre oameni, într-o emisiune-reportaj.
Exit mobile version