Acasă Actualitate Mehedinţi: Autoturism furat din Spania confiscat de poliţiştii de frontieră

Mehedinţi: Autoturism furat din Spania confiscat de poliţiştii de frontieră

 Un autoturism marca Citroen C4 a fost indisponibilizat aseară de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, după ce a fost semnalat ca fiind furat din Spania. Şoferul autoturismului este un bărbat de 30 de ani, din judeţul Teleorman. 

„Verificările efectuate de poliţiştii de frontieră, în bazele de date naţionale au stabilit că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare în Spania şi aparţine unui alt proprietar”, a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului de drept. În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă teleormăneanul se face vinovat de comiterea infracţiunii de tăinuire la furt. 

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version