Acasă Actualitate Paris: Un copil a murit, alte patru persoane, în stare gravă,...

Paris: Un copil a murit, alte patru persoane, în stare gravă, după prăbuşirea unui imobil

Un imobil de locuințe cu patru etaje s-a prăbușit în primele ore ale zilei de duminică, la Paris, în cartierul Seine-Saint-Denis, informează Le Figaro, potrivit realitatea.net. Primul bilanț afirmă că un copil și-a pierdut viața și alte patru persoane sunt grav rănite. Blocul s-a prăbușit în urma unei explozii.
Pompierii au ajuns imediat la fața locului și au reușit să scoată 11 persoane dintre resturile imobilului. Alte persoane în viață sunt căutate, în timp ce răniții au fost duși la spital. Se estimează că mai sunt cel puțin zece persoane captive printre resturile imobilului, dintre acestea făcând parte mai mulți copii.
Peste 150 de pompieri au fost mobilizați și la fața locului a venit și ministrul de Interne, Bernard Cazeneuve, care a declarat că a fost, cel mai probabil, vorba de o explozie provocată de acumularea de gaze, dar că nu poate fi vorba de o concluzie înainte ca ancheta să fie finalizată. Cazeneuve spune că bilanțul victimelor potențiale ar putea fi de 15 persoane.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version